Home

Flexfolie


Bedruk uw kleding, mokken of andere materialen eenvoudig met flexfolie! Transferpersshop.nl levert folie in meer dan 35 verschillende kleuren. Niet zeker welke folie u moet aanschaffen? Bekijk alle kleuren in de flexfolie kleurenwaaier, verkrijgbaar via onze shop.

Als officieel dealer van Stahls leveren wij het gehele CAD-CUT en CAD-Color folie assortiment. Maar waarom moet u nou per se voor dit merk kiezen? Flexfolie van Stahls’ is: in vele kleuren en tinten verkrijgbaar, eenvoudig foutloos aan te brengen, ver uit te rekken maar schiet altijd weer in zijn oorspronkelijke vorm, duurzaam en gaat lang mee, voorzien van een lijmlaag die na persing muurvast zit, nauwelijks voelbaar na het persen op de stof, gemakkelijk te pellen, geschikt zijn voor bedrukking op zowel katoen als polyester (en mengvormen), ook op hogere temperaturen wasbaar en in meerdere lagen over elkaar te drukken.

Stahls’ is wereldwijd de nummer 1 op het gebied van transferdruk voor zowel de professionele gebruiker als de hobbyist. Dankzij jarenlange ervaring is het merk zijn tijd ver vooruit, wat hen niet verrassend marktleider maakt in de thermodrukbranche. Dat wij van Transferpersshop.nl flexfolie kopen die alleen van Stahls’ komt, spreekt daarmee voor zich.

Naast flexfolie groothandel, zij wij ook leverancier transferpapiertransferfolietransferpersensnijplotters en accessoires. Wij zijn online dealer van gerenommeerde merken voor Nederland en België en kunnen u daarmee verzekeren van de meest aantrekkelijke prijzen.Volgende pagina: Supplies